Dennis Sievers

Digital Strategist

Eigenaar Webiteers


Digitale marketing is bij uitstek geschikt voor grensoverschrijdend zaken doen. Laat Dennis hier nu zijn sporen in hebben verdiend! Hij is, samen met zijn team, heel pragmatisch ingesteld en helpt u bij het maken van de juiste strategie. Door leadgeneratie en sales deels te automatiseren gaan marketing- en salesafdelingen veel efficiënter werken. Om grotere of andere doelgroepen te bereiken en hun aandacht vast te houden, is een handige en schaalbare manier nodig.

Juist omdat Dennis en zijn team specialisten zijn in het bereiken, informeren en laten converteren van lokale doelgroepen in en buiten Nederland, door gebruik te maken van digitale mogelijkheden, is hij een aanwinst in Zeitgeist Group.

Dennis is een muziekliefhebber bij uitstek. Niet alleen luistert hij graag naar muziek, hij maakt het ook. Hij analyseert de onderliggende emoties van muziek met interesse. Hij houdt ook wel van een uitdaging, het hoeft allemaal niet zo gewoontjes. Hij is wel te porren voor de 30 Day Challenges bijvoorbeeld.

‘Dan passen we de structuur van jouw
organisatie toch aan’