Er is geen cultuurbarrière

Zeitgeist is een groep onafhankelijke geesten die zich bewegen op de breuklijnen van een sterk veranderende tijdsgeest. Wij denken in grenzeloze mogelijkheden met een pragmatische aanpak. Wij verbinden ondernemers, bieden houvast en nemen je bij de hand om over grenzen te kijken. Gezamenlijk werken wij aan groei voor onze klanten. Business Beyond Borders.


Onbegrensde kansen


Actief op zoek naar oplossingen


One stop shop


Menselijke communicatie

Methode

Zeitgeist opereert op basis van de inzichten, maar ook de technieken van deze tijd. We zijn professioneel, maar toegankelijk. We adviseren, maar zijn wanneer nodig tegelijkertijd initiator, vliegwiel en uitvoerder. We kennen de regels en verschillen tussen beide landen, maar zien deze nooit als drempels.

We halen het beste uit iedere actie door een duidelijke visie op, en geïntegreerde aanpak van de organisatie, de sales, de marketing, branding en de communicatie. We creëren kansen en zorgen voor impulsen binnen en buiten de organisatie.

Wie zijn wij

Alle partners binnen de Zeitgeist Group voegen hun eigen waarde en expertise toe aan het traject. Wij bieden onze gezamenlijke klanten een one-stop-shop voor business- en brand development van Nederland naar Duitsland. En mogelijk ook andersom.


Erik Eggert

Business Development

Clearscope


Sander Leuftink

Business Development

Clearscope


Ralph Hoveling

Brand Development

Digidee


Tom Brouwer

Legal Advice

Brouwer Legal


Dennis Sievers

SEO Expert

Webiteers


Malon Hamoen-Giraldi

Translation expert

Ludejo

Netwerk

De partners binnen Zeitgeist Group hebben goede netwerken over de grens. En zijn aangesloten bij de volgende netwerkorganisaties; Twente Branding en MKB Twente.

‘Dan passen we de structuur van jouw
organisatie toch aan’