We creëren kansen

De huidige wereld vraagt om verder te denken dan Nederland, waarbij grenzen vervagen en kansen zich voordoen. Kennis van regelgeving, cultuurverschillen en netwerken in Duitsland zijn daarbij een must. Zeitgeist Group kan je helpen om jouw bedrijf, product of dienst een sterke positie te geven op de Duitse markt. Dit doen we door onze kennis van business & sales te combineren met de kracht van creativiteit, merkbelevingen communicatie. Op deze manier ontstaat een slagvaardige organisatie met een professionele uitstraling. Zo creëren we kansen.

Strategy

Zonder gedegen strategie is er geen structureel succes mogelijk op buitenlandse markten. Met Starters International Business (SIB) helpt de overheid Nederlandse bedrijven die de (eerste) gestructureerde stap willen zetten richting buitenlandse markten. Clearscope is door de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) aangemerkt als SIB-adviseur. Naast dit adviseurschap heeft Clearscope reeds meerdere business development trajecten (CBD- Traject) mogen begeleiden met focus op Duitsland.

Story

Door de combinatie van een heldere strategie, creativiteit, merkbeleving en een effectieve communicatie, ontstaat er een slagvaardige organisatie met een professionele uitstraling. Daar waar gewenst en/of noodzakelijk helpen wij onze klanten verder met copywriting en het maken van de vertaalslag richting de Duitstalige markt. Hierbij maken we gebruik van de expertise van meerdere partners binnen de Zeitgeist Group.

Sales

Door ervaring en expertise kennen we de Duitse markt als geen ander en weten we waar de kansen liggen. We denken niet in drempels maar in kansen, kansen die we samen gaan benutten. Doormiddel van een gestructureerd salesactieplan helpen wij bij de daadwerkelijke realisatie van on- & offline Sales2Germany en Sales2Holland.

Staff

Als actieve partner met een resultaatgerichte houding kijken wij naar de gehele organisatie. Vanuit onze heldere blik op klantontwikkeling, zijn wij naast initiator en vliegwiel ook graag betrokken bij de uitvoering en bij de coaching en/of recruitment van personeel.

Legal

Brouwer Legal is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor met een eigen German Desk. Voor alle juridische vragen op het gebied van het Duits-Nederlandse ondernemingsrecht en het daaraan gerelateerde arbeidsrecht kunnen onze klanten terecht bij deze partner van de Zeitgeist Group.​

Funding

Als adviseur van overheden en instellingen zijn wij op de hoogte van de subsidiemogelijkheden. We kijken naar de beschikbare middelen en denken met de ondernemer mee voor een optimaal resultaat.

‘Dan passen we de structuur van jouw
organisatie toch aan’