Tom Brouwer

Advocatenkantoor Duits en Nederlands recht

Eigenaar en Advocaat Brouwer Legal


Bij grensoverschrijdende handel tussen Duitsland en Nederland, krijgen ondernemers te maken met zowel het Nederlandse als het Duitse rechtssysteem. De advocaten van Brouwer Legal hebben hun dienstverlening volledig afgestemd op de behoeftes die ondernemers hebben als zij over de grens zaken willen doen. Juridische kwesties worden opgelost, vragen worden beantwoord, culturen worden overbrugd en er wordt zowel vloeiend Duits als Nederlands gesproken.

Tom werkt graag samen met de andere leden van Zeitgeist Group om klanten zo volledig mogelijk te steunen in hun buitenlandse avontuur. Als ondernemers juridische vraagstukken hebben, kleven daar vaak allerlei bedrijfskundige vragen aan. Het is fijn om deel te zijn van een vertrouwde groep professionals om klanten snel te voorzien van de juiste antwoorden.

Met Tom hebben wij niet alleen een gedreven advocaat in ons midden. Hij is ook topsporter geweest! Tom geeft niet op voordat het einddoel dat hij voor ogen had, behaald is. Als complexe materie uitgelegd moet worden, gebruikt Tom vaak metaforen uit de sportwereld. En in het weekend… trapt hij graag een balletje of traint hij voor een marathon.

‘Dan passen we de structuur van jouw
organisatie toch aan’