Malon Hamoen-Giraldi

Vertaal- en Contentcreatiebureau

Oprichter Ludejo BV


Ludejo is in 2017 opgericht door Malon, omdat zij behoefte zag aan content dat op verschillende manieren en in verschillende talen wordt aangeboden, door middel van audio, video of teksten. Vertalingen zijn vaak in het beste geval “prima”, maar het team Ludejo gaat een stap verder en levert graag vertalingen die precies voldoen aan uw verwachtingen.

Vertalingen die niet alleen de woorden in een taal omzet naar woorden in een andere taal, maar de doelgroep aanspreekt in hun eigen (sub-)cultuur en groei buiten die markt mogelijk maakt.

Malon heeft zich bij Zeitgeist Group aangesloten, omdat dit een professioneel team is dat elkaar naadloos aanvult. Wij zijn allemaal eigenzinnige ondernemers die doen wat nodig is om andere bedrijven een “boost” te geven over de grens.

Ook leuk om te weten over haar: ze houdt van reizen. Geschiedenis, klimaat, cultuur, taal, beleven, vrijheid: alles komt samen als je reist. De reis die de grootste indruk op haar heeft gemaakt is die naar Sierra Leone in 2006, waar zij een ontwikkelingsproject opzette met microkredieten.

‘Dan passen we de structuur van jouw
organisatie toch aan’